Brunch i Stockholm

Upplev en god brunch i Stockholm

Blogg

Brunch nära Stockholm

17 dec 2015

Det finns vissa fenomen som gör total succé och hela idén med brunch är ett sådant fenomen. Det är en fantastiskt trevlig umgängesform och ett behagligt sätt att mysa lite tillsammans under helgen. Många fixar med brunch hemma under helgen medan många andra hellre går ut och äter brunch.

Det finns mer eller mindre fräscha bufféer och a´ la carte varianter och det är bra att ta sig en titt i en guide innan man bestämmer sig för var man ska äta. Det finns många bra guider av bruncher i Stockholmstrakten så det är lätt att bilda sig en uppfattning om var man vill äta någonstans.


Beslutsångest?

Är ni ett sällskap med många olika viljor som ska tillfredsställas? Det går faktiskt att ordna utan att behöva kompromissa särskilt mycket då många ställen erbjuder ett enormt varierat utbud under brunchen. Man kan hitta allt från fräscha smoothies till hamburgare och pizza. Man kan äta tabbouleh, baby back ribs, äggröra och pannkakor blandat med rödbetor och chévre om man vill.

Barnanpassade menyer finns det nästan överallt och dessa menyer innehåller alternativ som brukar göra de minsta nöjda. Dessa menyer brukar innehålla sådant som pannkakor, köttbullar, pizza och glass.


Nyttigt eller onyttigt

Vare sig man vill slå på stort och unna sig riktigt härlig lyx i form av hälsosam mat eller om man vill lyxa till det en dag i veckan med lite onyttigheter så kan man lätt hitta ställen som serverar både det ena och det andra.

För alla som vill ta det nyttiga ett steg längre erbjuds det rawfood och annat gott på vissa bruncher, vilket innebär att man kan få väldigt bra mat som gör att man får massor av ny fräsch energi.

Rawfood och mycket annat som är bra för kropp och hälsa kräver ofta lite mer tid och energi om man ska ordna med det hemma så det kan vara bra att se till att äta av sådan mat när man är ute.